dijous, 3 de juliol del 2008

La Mat, ni soterrada, ni aèria, ni per enlloc


1. La Mat, ni soterrada, ni aèria, ni per enlloc

La plataforma No a la MAT s'ha oposat frontalment a l'acord dels governs francès i espanyol i ha reiterat que no accepten la línia 'ni soterrada, ni aèria, ni per enlloc'. També, Associació de Municipis contra la MAT (AMMAT), qualifica de 'mal acord' el soterrament del tram transfronterer dels 400 kV. No a la MAT també ha ressaltat que no deixaran de manifestar-se per aconseguir que es retiri el projecte.
Més info: Noalamat.org


2. S'esperen més de 300 persones a la trobada de moviments socials

Unes 250 persones s'han inscrit ja a la trobada de moviments socials, posem en marxa el decreixement, construim contrapoder, que serà
entre els dies 4 i 6 de juliol a Santa Maria d'Oló; finalment per l'alta participació la trobada es farà entre les masies de Cal Cases i de Mas Clapers.
A la pàgina web es poden trobar la documentació de les diferents àrees de treball consultar els horaris, el transport col·lectiu i realitzar inscripcions d'última hora
Més info: tempsdere-voltes.cat

3. Es constitueix Valls Viu contra la política urbanística de l'ajuntament

Es tracta d'una plataforma que pretén aglutinar tota la ciutadania per qüestionar la política urbanística plantejada pel consistori vallenc. També ha obert un bloc on els i les vallenques s'hi poden adherir. Una aposta per un model urbanístic compacte, que denuncia els diferents projectes de creixement d'aquest ajuntament, amb propostes com revisió del Pla General, la paralització de l'ARE, la recuperació del Barri Antic i la construcció del Museu Casteller.
Més info: pobleviu.cat

4. Festes majors reivindicatives

El dissabte a les 19.00 a Terrassa, ens el marc de la festa major hi haurà un cercavila amb el lema: Fora les Bandera Espanyola i de la Unió Europea.
Per la seva banda durant tota la setmana a Vic, hi haurà la Festa major jove: organitzada pels diversos col·lectius autogestionats.

5. L'espai Magdalenes inicia una campanya d'exigències a l'ajuntament

Davant l'amença de desallotjament que pesa sobre el espai social de magdalenes s'ha començat una campanya de peticions/exigencies a les admnistracions perque el edifici que actualmente viuen no acabi sent un hotel més en el centre de la ciutat, es per això que a partir d'un manifest ará ens demanem l'adhesió a la campanya com col·lectius i com individuals.
Més info: http://www.sindominio.net/phrp

6. Noticies breus

- 5 de juliol: 4t Aniversari de l'Assemblea de Joves de Sants

- Deskoncert: contra l'especulació immobiliària als barris, A Sant Antoni

- Presentació de la Xarxa de Biblioteques Socials de Barcelona, en el marc de la IV Mostra del llibre anarquista

- Xerrada i exposició de la Gatinada Negra a Girona, en relació al maig del 68. Serà dijous 3 de juliol , a l´Ateneu 24 de Juny (C/ Auriga, 6) a les 7h. del vespre.