dilluns, 4 de juny del 2007

Tornarem a lluitar


A principis d’aquesta dècada, diverses persones i associacions vam posar dues querelles contra la Plataforma Vigatana, després Plataforma per Catalunya, el partit racista que ha tret un total de 17 regidors a les eleccions municipals de 2007. Van admetre a tràmit la primera querella, però la van arxivar quan van canviar de jutge, just després d’haver citat Anglada a declarar. Per a la segona querella, van fixar una fiança de molts diners, que no podíem afrontar.
Ara, els qui llavors ens deien que l’Anglada no faria mai res i que era millor ignorar-lo; els qui deien que encara li fèiem propaganda, rectifiquen o haurien de rectificar: ja s’han vist els resultats.
Tenim proves suficients per poder tornar a posar una querella criminal contra l’Anglada de manera que, amb el Codi Penal vigent a la mà, i sense necessitat de recórrer a l’antidemocràtica Llei de Partits Polítics, qualsevol partit neofeixista sigui il·legalitzat.

Durant, abans i després de la campanya electoral, l’Anglada ha demostrat, en tots els sentits, que el seu partit és racista, xenòfob i nazi. Ha dit de tot; i a aquestes alçades, en aquest país ja sabem que, qui es pensa que ho pot dir tot, tard o d’hora acaba pensant que ho pot fer tot.
Impedir que el feixisme creixi, a la nostra comarca i arreu, només serà possible si TU T’HI IMPLIQUES. Si som prou gent.
Des d’aquest bloc, recollirem les vostres opinions; el vostre suport. Decidirem si tu decideixes. Tal com ja van fer la gent de Roda de Ter, que van organitzar una concentració antifeixista a través de SMS.

Pots deixar un comentari aquí mateix. (Si no tens cap bloc, tria l'opció "otros")
També ens pots escriure a aquesta adreça electrònica:
coordinadoraantifeixista@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant amb la tercera querella! Jo us faré costat.

Anònim ha dit...

Trobo que s'hauria de convocar una reunió o una acció, directament

Anònim ha dit...

S'hauria de demostrar, també, que els pamflets que es van repartir a moltes vivendes i botigues de Vic el dia abans de les eleccions el ra redactar i repartir el mateix Anglada, hi ha testimonis que va ser així. No entenc encara com cap partit no ha presentat una denuncia a la junta electoral. Està clarissim que és un fet denunciable i denunciable i hi ha moltes maneres de descobrir qui el repartir i enviar a diversos mitjans digitals (entre ells als fòrums d'osona.com).

No entenc de que tenen por els altres partits polítics.

Anònim ha dit...

endavant!!!!!!
que aquí ja som una més!
salut!

Anònim ha dit...

Clar que si!!!!
a més tots sabem que l'Anglada no és aigua clara i qui digui que no, es que realment no s'ha indignat a veure sense venes als ulls!
I pel que fa als planfets estic segur que els va escriure ell mateix, doncs uns quants varen veure com era ell mateix els que els repartia. Amb gent com l'Anglada pel món no aconseguirem res de bo.
Sigueu tots solidaris i sense pors lluitem per una osona justa.

FORÇA CUP!!!!!! FORÇA LAIA JURADO!!!!!

Anònim ha dit...

I un regidor acusat d'agredir un menor en una discoteca no hauria de ser inhabilitat? Us imagineu que això ho hagués fet en Codina, o en Burgaya o en Tornafoch? Estic segur que els seus adversaris polítics haurien aprofitat per fer tot el soroll possible, demanar-ne la dimissió i cridar molt i molt. Però ho ha fet l'Anglada i ningú no ha dit res. No entenc perquè ningú a l'ajuntament no ha fet res, de que tenen por? No ho veig clar. No entenc aquest silenci dels polítics vigatans.

Anònim ha dit...

Yo también firmo que me parece muy mal q existan partidos de estos..
Solidaridad total con los inmigrantes ya que soy una de ellos!
Salut!