dijous, 14 de juny del 2007

Veus Diverses convoca partits, entitats i organitzacions per actuar contra la xenòfòbia


L’associació Veus Diverses de Vic ha convocat una reunió oberta a “totes les entitats, organitzacions i partits democràtics, així com a les persones que a títol individual”, per tal d’intercanviar opinions i debatre propostes d’actuació per tal de “millorar la convivència i contenir la xenofòbia”. La trobada tindrà lloc el proper dimarts, dia 19 de juny (21:00 hores), al Casal Claret, al carrer de la Ramada, 14, de Vic. La proposta sorgeix després d’analitzar els resultats electorals de les darreres eleccions municipals i l’auge dels partits xenòfobs.


NOTA DE PREMSA

VEUS DIVERSES


Els resultats de les darreres eleccions municipals han posat de manifest el creixement de la xenofòbia i el racisme a diversos punts de Catalunya, i a Osona especialment. Nosaltres veiem amb preocupació aquest fenomen i entenem que la societat democràtica no pot quedar impassible ni indiferent davant d’aquests fets. Allò que es qüestiona actualment és, globalment, el sistema de drets i llibertats democràtiques, així com la convivència pacífica entre les persones de diferent procedència, cultura o condició social.

Per tot això, hem cregut necessari de convocar una reunió oberta a totes les entitats, organitzacions i partits democràtics, així com a les persones que a títol individual, per tal d’intercanviar opinions i debatre propostes d’actuació per tal de millorar la convivència i contenir la xenofòbia.