diumenge, 14 d’octubre del 2007

Quart Correlllengua a Roda de Ter

Es farà un concert amb High-Times, Rauxa, la Tropa i Desgavell

La Comissió Països Catalans, formada per diverses entitats, torna a organitzar per quart any consecutiu el correllengua a Roda el proper dia 20 d’octubre. A 2/4 d'11 de la nit hi haurà un concert a la Carpa (al costat de l’Institut). Obriran la festa els High-Times, de la Vila de Gràcia, i a continuació els sabadellencs Rauxa; tot seguit els osonencs de la Tropa, i finalment tancaran el concert els valencians, Desgavell. Els actes començaren a la plaça Major a 2/4 de 5 de la tarda amb un espectacle infantil i una xocolatada.

L'espectacle infantil anirà a càrrec d’en Jaume Barris i a la plaça Major petits i grans podran participar en els tallers i jocs que s’aniran desenvolupant.

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu. El Correllengya és una inciativa que es desenvolupa en la totalitat dels Països Catalans; centenars són els actes que es realitzen per tot el territori que s’organitzen en 4 columnes que porten el nom de persones significatives de la nostra cultura.

(Informació de vilawebvic )