dimarts, 29 d’abril del 2008

Llibertat, Franki! Manifestació, 10 de maig, a Barcelona



Repulsa a l'empresonament de Franki

Una trentena de persones es van manifestar ahir davant de l'Ajuntament de Terrassa contra de l'empresonament de Francesc Argemí, Franki, que ha estat traslladat a la presó Model per complir una pena de dos anys i tres mesos per un delicte de desordres públics i un altre d'atemptat a l'autoritat.

El jove terrassenc compleix així la condemna que se li va imposar el 2004 per l'estira-i-arronsa amb la policia local durant la Festa Major del 2002, quan un grup de joves van intentar despenjar la bandera espanyola del balcó del consistori.

Pel suposat ultratge a la bandera haurà de pagar una multa: si no fa front al pagament, la pena s'incrementarà de quatre mesos i mig.

Mobilització a la Plaça Universitat de Barcelona

La reivindicació es va traslladar ahir a les portes del centre de reclusos des que es va saber la notícia del seu arrest.

Una detenció que, segons els congregats, es va fer sense previ avís quan Franki sortia de treballar i el seu trasllat no va ser comunicat a la família.

Els manifestants es van tornar concentrar ahir a la tarda tarda al Raval de Montserrat i i han convocat una mobilització el dia 10 de maig a la Plaça Universitat de Barcelona.

Més informació a

http://www.kaosenlared.net/especial/franki