diumenge, 16 de setembre del 2007

La repressió no ens tallarà les ales





Com ja sabeu el passat diumenge 17 de juny diferents col·lectius antirepressius vam convocar una manifestació sota el lema "La repressió no ens tallarà les ales". Aquesta manifestació, així com els parlaments i les exposicions, tenien com a intenció reivindicar la llibertat de manifestació com a element bàsic de protesta contra tota mena d'abús d'autoritat.


Ser presents al carrer és pel conjunt de moviments socials i polítics una necessitat bàsica i irrenunciable que cal que defensem d'una forma activa.En el començament dels parlaments i la plantada de les exposicions i durant tota la manifestació va haver-hi un fort dispositiu policial que va intimidar totes les persones que allà es trobaven: identificacions, registres,detencions etc.


Quan va començar la marxa es va produir el segrest de la manifestació i es va impedir les manifestants a sortir del cordó policial que les envoltava. Aquesta situació es va perllongar durant més de tres hores.


Aquesta actuació policial com a mostra de les ja habituals pràctiques que vulneren la llibertat de manifestació mereixen una resposta ferma. Davantd'aquests fets, els col·lectius convocants de la manifestació volem continuar denunciant aquesta situació mitjançant la interposició d'unaquerella i convocant una manifestació pel dia 29 de Setembre a les 5 de la tarda a plaça Universitat (Barcelona), on es plantaran exposicions i esfaran diversos parlaments.Volem que aquest procés sigui el més col·lectiu possible ja que és una situació que ens afecta totes i és per això que trobem molt necessària la vostra participació.


Aquí us dibuixem algunes de les coses que considerem que serien molt útils i ajudarien a fer de la campanya una cosa de totes:
- Difusió de la convocatòria de la manifestació: encartellant els cartells de la manifestació, a internet, amb pancartes etc.


- Llegint el manifest a totes les festes majors de viles, ciutats ibarris.


- Adherir-vos al manifest com a col·lectius i individualitats.


- Participant en l'acte de presentació de la querella.




Salut !Adjuntem el manifest unitari.


Per Adherir-vos al manifest envieu un correu a csadrogueria (at) hotmail.com , o bématarofapudor (at) gmail.com amb el nom del col·lectiu, entitat, etc. i una adreça de correu electrònic de contacte (si voleu també un número de telèfon). Per més informació podeu consultar entre d'altres les pàgines d'indymedia i d'Alerta Solidària. Qualsevol dubte o aclaració no dubteu tampoc de posar-vos en contacte amb nostaltres.


Agrairem molt la difusió d'aquesta convocatoria i l'assistència a la manifestació.




Assemblea Antirepressiva de Mataró