dimarts, 20 de maig del 2008

4+8 = 12 encadenades en defensa de Collserola i per la llibertat d'en Franki

Avui dimarts 20 de maig, l'oposició al pla Caufec s'ha llevat al ritme de la digna lluita dels buseros pels 2 dies. En dos dies, 12 persones s'han encadenat aturant les obres del megaprojecte urbanístic que es menja cada dia més la muntanya d'Esplugues de Llobregat.

Abans de les set del matí, quatre persones s’han encadenat a dos bidons de ciment a les entrades i sortides d’un sector de les obres del pla Caufec a Esplugues de Llobregat. Estan aturant part de les obres del megaprojecte urbanístic al qual s’hi oposen diferents Associacions Veïnals des de fa 17 anys quan el govern local (PSOE) va promoure la destrucció de la muntanya de Sant Pere Màrtir a base de gratacels, oficines, habitatges de luxe i un gran centre comercial. L’acció forma part de la defensa activa de Collserola i per exigir l’alliberament immediat d’en Franki de Terrassa. Aquestes persones tenen intenció de deslligar-se per poder anar a la manifestació convocada el proper dissabte 24 de maig a les 18h, així com a la Botifarrada a l’especulació amb correfoc i concerts posterior.

Ahir 4 persones es van encadenar a dos bidons de ciment.

Noticia i Vídeo de l'acció: http://www.moviments.net/noalplacaufec/wordpress/?p=404

Avui 4 més ho han fet al mateix lloc i de la mateixa manera i 4 més s'han encadenat a 2 màquines excavadores.

w_accio-20maig08.jpg





Darrera hora:

8 detinguts per aturar les obres del pla Caufec, concentració abans de les 16h a la comissaria d'Esplugues i davant de l'Ajuntament a les 19:30h.

13.42h:Els mossos diuen que les detingudes començaran a declarar a les 16h. Totes han passat pel metge a causa de la violència del desallotjament on els Mossos han tret les mans de les activistes estirant i amb cops. Una d’elles patia atacs d’ansietat. Amenacen amb deixar-les dormir a comissaria doncs estan molt emprenyats. La realitat és que nosaltres també ho estem i hem de fer pressió per a que surtin d’allà avui mateix.

10.11h: Els mossos estan fent tot el possible per anar lents. És possible que les 8 persones dormin a comissaria. La intenció no és concentrar-se a comissaria i s’anima a tothom a fer accions de denuncia i de suport al seu barri, poble, lloc de treball, estudi, etc…

DESOBEDIÈNCIA POPULAR A L’ESPECULACIÓ I LA REPRESSIÓ

9.36h:Han tret a les quatre persones lligades a les màquines. Estan les 8 persones a comissaria, concentració permanent allà. Es manté la concentració informativa i de suport a les 19.30h a la plç. de l’ajuntament d’Esplugues. I la mani el 24, clar. Mira també:
http://noalplacaufec.net

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor jutge,

Li volem fer una bona oferta. Llegeixi-ho bé, el que li direm. Canviem jove idealista, íntegre i sense antecedents (que ara es troba en poder seu) per un lladre (que tot Vic coneix per la seva calba rotunda) mancat d'escrúpols, molt mesquí i també amb molta experiència en tota mena de furts dins la sanitat pública.

D'en Franki, vostè no en farà res, senyor jutge, faci-se'n pagues, i segurament no s'avindrien: tenen aficions diferents, idees incompatibles, trajectòries diverses...

En canvi, amb l'esmentat senyor podria compartir moltíssimes aficions i estones de gran companyonia; pensi-s'ho bé: aquest lladre experimentat i alopècic encara li podria fer alguna feineta, algun petit robatori, d'aquests que tan bon servei fan a les clavegueres de l'estat.

Si a vostè li va bé, la permuta es podria fer a les portes de la presó. I cregui'ns, senyor jutge, no en quedarà decebut. El "gènero" que li oferim és molt bo.



PD: espero que aquesta idea tingui també una bona acollida entre vosaltres i entre totes les persones de fermes conviccions democràtiques. Gràcies.

antifeixista ha dit...

Qui és, el "pajaru" sense cabells? No hi caic...

Anònim ha dit...

Senyor antifeixista,

El senyor alopècic -el "pajaru" que vostè diu- és autor d'un llibret intitulat "Breu tractat de lladromància", però aquest manual, em sap greu de dir-li-ho, ja no es troba a les llibreries de Vic; però se'l pot veure, amb peus i cames, passejant-se impunement per tota la ciutat i fent befa, dins i fora de la sanitat pública, dels ciutadans honrats i dels que volen ser-ne i no es deixen seduir per les seves martingales.

Trenta anys de robatoris i corrupcions diverses avalen la seva trajectòria professional. En un cert sentit, s'ha de reconèixer que és una persona íntegra, d'una sola peça, amb les idees clares, sense vacil·lacions, un lladre com pocs n'hi ha, un lladre com cal, vocacional, amb els fonaments ben assentats durant el període franquista. I no en dubti, senyor
antifeixista, el nostre lladre és un model per al jovent. Un model en negatiu, no se m'espanti.

Així doncs, la permuta que demanem està plenament justificada; estem tips de la flaire de corrupció que escampa aquest impresentable, i ens fa vergonya de viure i treballar en un país on aquests personatges són tolerats i a voltes admirats, i per això tornem a proclamar:

Franki llibertat, el lladre a la presó!

Anònim ha dit...

Si és a la presó, alguna cosa deu haver fet...

Moderator