dimarts, 6 de maig del 2008

'Som lo que Sembrem' es presenta a la biblioteca Dos Rius de Torelló


Té com a objectiu sensibilitzar la població dels perills dels productes transgènics

Dijous 8 de maig a 2/4 de 8, la secció local de la campanya Som lo que sembrem farà una xerrada informativa a la Biblioteca de Torelló. L'acte consistirà en la projecció del documental "TransXgènia. Història del cuc i el panís" de la Plataforma Transgènics Fora (PTF!), i tot seguit s'informarà de la campanya per declarar Catalunya lliure de transgènics, i s'obrirà un debat entre els assistents. El documental explica de forma didàctica la problemàtica dels organismes modificats genèticament.

També analitza l'estat actual del seu cultiu i consum a casa nostra.

Aquest acte s'emmarca dins de la campanya Som lo que sembrem, que té com a objectiu sensibilitzar la població dels perills dels productes transgènics, i recollir 50.000 signatures per presentar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) al parlament de Catalunya per eradicar el conreu de transgènics, impulsar una llei d'etiquetatge que informi als consumidors sobre la presència de transgènics, i incentivar la investigació mèdica sobre els efectes dels organismes modificats genèticament entre les persones.

La plataforma Som lo que sembrem té dos grups de treball a la comarca d'Osona, on des del mes de març ha realitzat diversos actes informatius i de recollida de signatures.

La secció local de Torelló instal·larà una parada informativa i de recollida de signatures, el proper diumenge dia 11 al matí, amb motiu del Mercat del Trasto.

1 comentari:

Anònim ha dit...

moltes gràcies per la informació.

Ecoveritas té una xarxa de 13 supermercats de alimentació ecològica en la província de Barcelona i l'augment de la demanda de productes de qualitat es nota, per sort.

Per si t’interessa, en la nostra web pots apuntar-te a la nostra newsletter quinzenal, amb la qual tractem de fer la nostra aportació al tema de la alimentació ecològica.