dimarts, 6 de maig del 2008

Llibertat, Franki!



La solidaritat amb en Francesc Argemí, Franki, s'estén arreu de la nació. També al Ripollès la demanda de llibertat del jove terrassenc va ser present ahir a la fira de Sant Isidre de Sant Joan de les Abadesses en forma de pancarta. A llarg de la setmana, el conjunt de l'Esquerra Independentista, diverses entitats i organitzacions han convocat actes i mobilitzacions arreu del país

Dimarts, 6 de maig

TERRASSA
(Vallès Occidental). A les 12:30 a l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC). Xerrada informativa a càrrec de dos membres de la Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) sobre el cas d'en Franki. Convoca el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

VIC (Osona). A les 20 hores a la plaça del Pes



Dimecres, 7 de maig

BELLATERRA
(Vallès Occidental). A les 13h a la plaça cívica de la Univesritat Autònoma de Barcelona (UAB): 2a Jornada de Lluita pel Franki a la seva universitat. Durant tot el dia es farà difusió i també hi haurà una manifestació i acció.

TORTOSA (Baix Ebre). A les 18.30 h, a la plaça Sant Blai. Concentració

BARCELONA (Barcelonès). A les 18.30 h, a la plaça Sant Jaume. Concentració

VALÈNCIA (Horta). a les 20 h, a la plaça de l’Ajuntament.



Dijous 8 de maig

GANDIA
(Safor) A les 12 hores, a la plaça de l’Ajuntament

BARCELONA (Barcelonès). A les 13.30h A l'entrada Facultat del Raval (Geografia i Història, i Filosofia) de la Universitat de Barcelona (UB). Concentració. Convoca el Sondicat d'Estudiants dels Paísos Catalans (SEPC)

Marxa de vehicles a Brians-2. Punts de sortida: BARCELONA: 18h Avinguda del Doctor Marañon. TERRASSA: 18:30h Rambleta del pare alegre (Hotel Don Cándido)

CERDANYOLA (Vallès Occidental)al vespre, davant de l’Ajuntament

MOLINS DE REI (Baix Llobregat) a les 20.30h davant de l'Ajuntament. Concentració. Dilluns passates van reunir en assemblea diferents col·lectius de la comarca i especialment de Molins de Rei per començar a organitzar una campanya a la nostra comarca per donar a conèixer el cas i per exigir la llibertat d'en Franki. Els col·lectius participants som Ka la Banya, el CSO l'Eskondite, Endavant, la CUP, l'Ateneu Mulei i també col·lectius de la comarca, de Martorell, Esparreguera, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Corbera de Llobregat i d'altres poblacions que avui no han vingut però que també s'hi afegiran.



Divendres, 9 de maig

SABADELL
(Vallès Occidental). A les 19h davant l'Ajuntament. Concentració i un acte de suport

CASTELLÓ (Plana), A la vesprada, davant de l’Ajuntament

RIBES (Garraf) A les 19h. Davant de l'Ajuntament. Concentració convocada per la Coordinadora Antirepressiva del Garraf amb solidaritat amb en Franki.

VILANOVA I LA GELTRÚ (Garraf). A les 20. A la plaça de la vila. Concentració convocada per la Coordinadora Antirepressiva del Garraf amb solidaritat amb en Franki.

VALLS (Alt Camp) A les 20.30h , davant dels Jutjats,



Dissabte, 10 de maig

SABADELL. A les 16.45h a l'estació "Sabadell Rambla" dels ferrocarrils, es farà una sortida conjunta per anar a Barcelona

BARCELONA: Manifestació a 18h Plaça Universitat


Diumenge 11 de Maig

MOLINS DE REI
(Baix Llobregat)
11:00H. Pintada de Mural (al Passeig del Terraple)
14:00H. Dinar Popular, dinarot paella (beneficis per la campanya pel Franki de Terrassa)
- Paella Vegana - Postres i Vi
18:00H.Xerrada sobre Dones i Presons


Dissabte, 24 de maig

Palma. Concentració

Mira també:
http://llibertatfranki.org
http://llibertat.cat