dijous, 8 de maig del 2008

Tres presos en vaga de fam a la presó de Quatre Camins




Amb l'habitual retard de correus, ha arribat una carta d'Amadeu Casellas Ramon, empresonat en el Centre Penitenciari de Quatre Camins, en la qual comunica que des del 28 d'Abril, ha iniciat una vaga de fam fins a les últimes conseqüències. Sembla que Amadeu reuneix les condicions para sortir en tercer grau i disposa d'entorn familiar i contracte de treball, però ni l'equip de tractament, ni el Director de la presó, atenen els seus drets i per això sent que li condemnen a una cadena perpètua encoberta; ja que segons el propi Amadeu, ha complert més de 20 anys de presó ininterrompuda sense contar el temps de les redempcions.

Aquí us deixo part de l'escrit, en el qual explica la seva decisió i motivacions.


“El dia 28 d'aquest mes (abril) inicio una vaga de fam fins a les últimes conseqüències perquè això està molt mal, no respecten gens i ni surt ningú i menys encara, havent presentat contracte laboral. En la instància on inicio la vaga de fam responsabilitzo al Director i a l'equip de tractament del Mòdul 3 de Quatre Camins i no els dic el que vull. El que reclamo és una limitació o sortida de la presó perquè, arbitràriament, ells em condemnen a cadena perpètua sense possibilitat de sortir.

Aquesta vaga la comença també altre pres i a partir del dia 1 de Maig, la iniciarà altre més. Els tres hem complert més de 20 anys continuats sense delicte de sang”.


Es demana màxima difusió per tots els mitjans.


Si algú vol enviar-li paraules de suport, la seva adreça és:

*AMADEU CASELLAS RAMÓN
C.P. Quatre Camins
Apdo 335
08430 La Roca del Vallés (Barcelona)