divendres, 16 de novembre del 2007

Jornada de reflexió i lluita antifeixista a l'eixample de Barcelona


Va ser un 20 de Novembre; moria Francisco Franco, i només aleshores va deixar de ser cap d'estat. Ara fa 31 anys, i nosaltres encara tenim coses a dir. És per això que un any més cal no oblidar qui va defensar el nostre país envers del feixisme, per poder seguir l'exemple que els nostres avis i àvies ens van donar. I és que per desgràcia, la lluita antifeixista continua sent, a dia d'avui, vigent i necessària.

El feixisme avança, i l'extrema dreta s’aglutina en diferents grupuscles polítics liderats per empresaris àvids de més quotes de poder. D’alguna forma, el feixisme ha tractat de reorganitzar-se darrerament a l'Estat espanyol. Les institucions encara pertanyen als governants que 31 anys enrere vivien "cara el sol" en una terra que s'ofegava sota la dictadura i que posteriorment veia com se li tallaven les ales amb l’anomenada transició.

A nosaltres ens toca construir, a cada barri, la resistència, primer, i l'alternativa, després. A l'Eixample, el proper 17 de novembre volem recordar que l'herència antifeixista segueix viva. Us convidem a la jornada de recuperació de la memòria històrica que realitzarem a l'Ateneu Popular de l'Eixample.

Adjuntem el cartell de l'acte i us animen a participar.

Assemblea de Joves de l'Eixample Nord
http://www.joveseixample.cat Mira també:
http://www.joveseixample.cat
http://www.cajei.net